Ingebjørg Sigurdsdotter Helle
(leder)
  Stine Bjertnes Ingebrigtsvold
(nestleder)

Jeg heter Ingebjørg S. Helle og dette er min hund Rito (Phaléne). Jeg startet med Kreativ Lydighet høsten 2017, og har blitt helt "oppslukt" av sporten. Veldig hyggelig miljø og mye moro. Hunden min elsker det!

Jeg heter Stine Bjertnes Ingebrigtsvold og dette er min Border Collie Iverig på 9år. Vi har konkurrert i mange grener men Kreativ Lydighet har vi blitt helt hektet på, vi elsker sporten og miljøet. Samt at jeg er snart ferdig med instruktørutdannelse og sitter også i styret til Norsk Kennel Klub Ungdom. Hund er livet mitt!

Aina Irén Haave
(kasserer)
  Eirin Bryde Brunsby
(sekretær)

Jeg heter Aina Irèn Haave og har jaktlabradoren Zpidi Gonzalez. Jeg har drevet med Kreativ Lydighet i mange år. Men først når jeg fikk Zpidi turte jeg å gå inn i konkuranseringen. Jeg synes dette er en morsom sport, som styrker samhold mellom  hund og fører.   Jeg heter Eirin Bryde Brunsby, og dette er min dansepartner Tardis Jeg har holdt på med sporten siden 2005, og synes at det er det morsomste en kan finne på med hund.

Lisbet Aarum
(styremedlem)
  Gry Heidi Vangen
(styremedlem)

Jeg heter Lisbet Aarum, og har Grosser Schweizer Sennenhud og Entlebucher Sennenhund. Mitt "freestyleliv" startet med min   Hei. Jeg heter Gry Heidi Vangen. Har tre tollere, og begynte med KL i april i fjor (2019) . Hatt hund og div dyr hele livet.
første Entlebucher, Becky som ble omplassert til meg i 2004. Hun trengte noe moro som ga henne selvtillit, og da ble Freestyle løsningenfor oss. Vi var med på mange oppvisninger før det ble en offisiell sport i Norge, og var med på ett stevne før Becky fikk synsproblemer, og etter at hun ble borte tok det noen år før jeg tok opp tråden. Nå trener jeg mest med min Grosser Eevee, som synes deter kjempegøy. Er også aktiv utstiller, og trener litt agility og Canicross. Klubberfaring har jeg fra tidligere KSS (styremedlem, nestleder), og fra NBSK der jeg også var med i redaksjonskomiteen. Jeg takker for tilliten!