Uttak til landslaget i Kreativ lydighet

Søknad om landslagsplass er åpen for alle ekvipasjer med opprykk til klasse 3. Uttaket gjøres først og fremst ut i fra resultater fra norske stevner, og man må ha deltatt på minimum to norske stevner de siste 12 måneder. Resultater fra utenlandske stevner tas unntaksvis med i betraktningen.

Du som søker om landslagsplass må være forberedt på å satse engasjement, tid og penger. Man står selv for de fleste utgifter i forbindelse med mesterskapsreisene. Du må også sørge for at hunden har de vaksinasjoner, papirer etc som kreves.

Søknad sendes elektronisk via denne linken: Søknadsskjema

Søknadsfrist:  1. juli 2021

Om ikke lagene er fylt opp ved søknadsfristens slutt, forbeholder Kompetansegruppa seg retten til å invitere med ekvipasjer som i løpet av perioden fra søknadsfrist til påmelding mesterskap har kommet opp på et landslagsnivå.

Landslaget 2020

Ekvipasjer som skulle representere Norge i Nordisk i hjemmebane Oslo i november men  pga corona pandemien får de ikke stilt (Nordisk er avlyst).

Heelwork to Music:
Marianne Ono Njøten og Nyx