25.11.2013 

Sesongen er slutt for i år og på Dogs4All ble det også delt ut priser til Årets Hunder 2013. Kåringen er basert på alle norske offisielle stevner gjennom året. GRATULERER SÅ MYE!! :)

17.11.2013 

Da er NM på Dogs4All overstått. GRATULERER så mye til våre to nybakte Norgesmestere; i Freestyle Marianne Aas & Vikki og i HTM Eva Byrkjeland & Juba. Og gratulerer til resten av deltagerne også! :) Resultater her.

TUSEN TAKK til alle som hjalp til med arrangementet. Dere er uvurderelige! Og takk til våre eminente dommere; Karolina Pettersson, Carola Brusevold og Nina Haaland. Takk også til alle som hadde flotte oppvisninger! Og ikke minst til et herlig og mangetallig publikum!

12.11.2013 

Lørdag 16. november på Dogs4All kan barn og unge benytte muligheten til å lære mer om Kreativ lydighet. Gå til Hall E, ring 42. 

Søndag 17. november arrangeres NM i Kreativ lydighet på Dogs4All. Dessverre ikke så mange påmeldte, men desto mer eksklusivt. :) Det starter kl 11.00 i hall C, ring 44.

10.11.2013 

Gratulerer med fine prestasjoner til våre deltagere i Nordisk. Spesielt stor gratulasjon til Marianne Aas & Vikki som gikk til finalen i FS og endte på en flott 4. plass! :) 

31.10.2013 

Nordisk Mesterskap i Danmark går av stabelen lørdag og søndag (2.-3. november). Følg med på Live Streaming HERFreestylen starter kl 08.00 lørdag morgen. HTM ca kl 10.30 På søndagen går finalerundene, med start kl 09.00 Vi ønsker masse LYKKE TIL til Jessica Karlgren & Izi (HTM), Marianne Aas & Vikki (HTM og FS), Marianne O. Njøten & Qatla (FS), Eva Byrkjeland & Juba (HTM) og Ine Rosland & Merlin (HTM).

12.10.2013 

I dag er forslag til revidert regelverk sendt ut på høring til alle medlemmer i NFF. Nå venter vi spent på høringssvar.
Vi får feilmelding på noen adresser, så dersom du er medlem og ikke har mottatt mail kan du gi beskjed på e-post. Dersom du ikke er medlem, men gjerne vil ha innflytelse og stemmerett, så er det halv pris på medlemsskap ut året (dvs kr 75,-).

04.10.2013 

Det nærmer seg Nordisk Mesterskap i Danmark, 2. og 3. november. Ekvipasjene som skal representere Norge finnes under linken Landslag. Vi ønsker de lykke til i forberedelsene! :)

29.09.2013 

Da er OEC over for denne gang. Jessica/Izi og Anne Gry/Udda gjorde en fantastisk flott innsats, med hhv 13. og 20. plass. Av totalt 41 startende. Det er prestasjoner det virkelig står respekt av! GRATULERER SÅ MYE!!! :) 

23.09.2013 

Nå er det like før OEC (EM) i Nederland går av stabelen. 28. og 29. september braker det løs. 90 konkurrerende fra 15 ulike land skal vise sine program i løpet av disse to dagene! Fra Norge sender vi en liten, men eksklusiv delegasjon. Jessica Karlgren & Izi og Anne Gry Øyeflaten & Udda skal begge delta i Heelwork to Music (på lørdagen). Vi ønsker de GOD TUR og all mulig LYKKE TIL!!! Dette blir så spennende! :-))

Til alt hell for oss som sitter hjemme så blir det direkte overføring fra OEC via nettet. Følg denne linken: http://www.omroplive.nl/tv  Den 28. og 29. september vil det finnes en knapp som heter DOGDANCE på denne hjemmesiden. Trykk på knappen for å følge konkurransen live.

21.09.2013 

Årets siste offisielle stevne ble avholdt i Askim i dag. Indre Østfold Hundeklubb sto for et kombinert stevne med rally lydighet og kreativ lydighet. Og den jobben fikset de fantastisk bra. Masse flinke, blide, hyggelige folk og hunder som lagde god stemning rundt ringene. TUSEN TAKK for et flott stevne! HER ligger resultater fra dagen. Gratulerer masse til alle! 

15.09.2013 

I går var det stevne i Ullensaker. Nærmere bestemt Borgen på Kløfta. Borgen IL stilte sin flotte gressmatte til disposisjon, og det var helt supre forhold. Ikke så veldig mange som startet dessverre, men de som var der hadde en strålende dag. TUSEN TAKK til alle fantastiske medhjelpere som stilte så velvillig opp. Dugnadsånden var helt på topp! :-) Gratulerer til alle startende, og spesielt til Jessica Karlgren & Izi som fikk sitt cert nr. 2 med sitt flotte klasse 3 program i HTM. Resultater fra dagen finnes HER

 09.09.2013

Norske Talenter 2014 er på jakt etter talentfulle hunder og eiere i alle aldre. Søknadsskjema du HER
I fjor deltok Jessica & Sussi :)    

25.08.2013 

I dag har det vært stevne i Kongsberg. En fantastisk flott dag i strålende sol, supre omgivelser, og bare hyggelige mennesker og hunder. TUSEN TAKK til Kongsberg Hundeklubb og det flinke funksjonærteamet, for et strålende arrangert stevne! :) Dagens resultater finnes HER. Gratulerer til alle!

19.08.2013 

Ta opp kampen om å bli Årets Hund, klasse 1, 2 og 3. Det er fortsatt tre offisielle stevner igjen i år. Se terminlisten. Det er altså bare å melde på og plutselig er det DU som får den gjeve tittelen Årets Hund! 
:-) 

30.07.2013 

Da er sommercampen på Finnskogen overstått. Tre flotte dager med to meget dyktige instruktører; Richard Curtis og Karolina Pettersson. TUSEN TAKK til alle som har jobbet hardt både før og under helgen, spesielt da kurskomiteen v/ Christine Justnæs og Tone M. Langfjæran. Og til fredagens stevneleder Anja M. Schüller. Link til resultater fra konkurransen 26/7 finnes i terminlisten.

08.07.2013 

I helgen (6. og 7. juli) ble det for aller første gang avholdt stevner i Kreativ lydighet i Trondheim. TUSEN TAKK til alle som bidro til at arrangementet kunne gå som planlagt. Og GRATULERER til norske og svenske deltagere med flotte resultater. Resultatlister for begge dager finnes i terminlisten.

23.06.2013 

Det ble et veldig flott, og litt vått, stevne i Lunde i dag. I idylliske omgivelser ved kanalen. GRATULERER til alle med herlige prestasjoner. Resultater finnes i terminlisten

TUSEN TAKK til alle som hjalp til! Og TUSEN TAKK til de som sponset oss med så mye fine premier: Royal CaninPets Best Down TownGullfisken BøHerkules ZooZoologenMX sport og Animal Care. 

18.05.2013 

Resultater og bilder fra stevnet i Moss 9. mai. Tusen takk til Moss og Omegn Hundeklubb for flott arrangert stevne! :) 

10.04.2013 

Vi har fått to nye dommere i Kreativ lydighet! Tone Langfjæran og Tina Hosen har nå fått sin autorisasjon fra NKK. Gratulerer! :) 

18.03.2013 

Da er stevnet i Drammen Hundepark vel overstått. TUSEN TAKK til dommere, medhjelpere, publikum og startende for at dere gjorde dagen så hyggelig og fin! :) Gratulerer til alle startende med flotte resultater. Mange flinke debutanter og rekrutter lover godt for framtiden! Fullstendig resultatliste finnes HER.

Vi må også takke snille sponsorer for masse flotte premier; Zoologen as og Herkules Zoo

Sist, men ikke minst, ble det delt ut priser til ÅRETS HUNDER i 2012. Kåringen er basert på resultater fra kun norske offisielle stevner. 
ÅRETS HUND 2012 i Freestyle:  Scott & Anniken Jensen
ÅRETS HUND 2012 i Heelwork to Music: Merlin & Ine Rosland 
ÅRETS HUND 2012 i Freestyle kl 2: Vikki & Marianne Aas 
ÅRETS HUND 2012 i Freestyle kl 1: Jippi & Aina Rønningen
ÅRETS HUND 2012 i Heelwork to Music kl 1: Vikki & Marianne Aas

GRATULERER SÅ MYE!!! :)

10.03.2013 

Årsmøtet ble avholdt 3. mars og nytt styre er valgt inn. Lykke til til det nye styret og til nye komitemedlemmer! Og TUSEN TAKK for innsatsen til alle som har gått ut av styret og andre verv. :) 

14.01.2013 

Marianne Aas & Vikki har blitt Norges første Freestylechampion! En meget dyktig ekvipasje, som har oppnådd mange flotte resultater det siste året. GRATULERER! 
På Telemarksstevnet var det mange andre flotte prestasjoner også. Spesielt hyggelig med nye fjes og labber i ringen. Det lover godt for rekrutteringen! Resultater er lagt inn i Terminlisten.

TUSEN TAKK til Bø og Sauherad Hundeklubb og Norsk Schipperke Klubb for at de ville arrangere stevne i Kreativ lydighet! Et flott arrangement! :) 

06.01.2013 

Bor du i Osloområdet og er interessert i å være med på fellestreninger i oppvarmet innendørshall på Lahaugmoen/Gjelleråsen? Onsdager fra kl 18.00 - 20.00. De som deltar går sammen om leiekostnadene. Ta kontakt med Christine Justnæs om du er interessert.